Botol Parfum pasagi 50ml FEA 15


  • Bahan:Kaca
  • Kapasitas:50ml
  • Tipe Sealing:Crimp beuheung Sprayer
  • Hiasan:Leungeun Polandia, Frosting, Warna palapis, Sutra Screen Printing atawa custom sakumaha tungtutan anjeun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video Produk

    Botol Parfum pasagi 50ml, FEA 15

    Binpormasi asic
    Model NO.: C018
    Bahan: Kaca
    Volume: 50ml
    warna: Transparan / Warna ngaropéa
    Kode HS: 7010909000
    Tipe Sealing: Crimp (FEA 15)
    Ukuran Botol: 58 x 33 x 101 (mm)
    Perlakuan permukaan: Label / Percetakan / Hot Stamping / UV / Lacquering / Decal / Polishing / Frosting, jsb.
    Bahan Cap: Zamac (Alloy), Plastik, Kayu, Acrylic, Surlyn, Résin, Magnétik, jsb.
    Émbaran pesenan
    Sampel: 1-5 lembar pikeun pamariksaan kualitas.
    kuantitas pesenan minimum: 1. model baku (kapang siap): 10.000pcs.
    2. Jieun kapang swasta anyar: 10.000pcs
    3. Barang di stock, kuantitas tiasa negotiable.
    OEM & ODM: 1. Urang bisa nyieun produk nurutkeun pamanggih anjeun.
    Logo custom: 1. Printing atanapi embossed on kapang langsung.
    2. Surface hiasan: Sutra Screen Printing, Hot Stamping, Electroplating, jsb.
    bungkusan: Standar Ékspor Karton, Usuk atanapi sakumaha Sarat Palanggan.
    Waktos prosés: 1. Pikeun urutan sampel: 5-10 poé gawé
    2. Pikeun urutan massa: 30-35 poé gawé sanggeus narima deposit teh.
    Pangiriman: 1.Samples / Qty Leutik: Ku DHL, UPS, FedEx, TNT Express, jsb,.
    2. Massa Cargo: Ku Laut / Ku Railway / Ku Udara.
    pamayaran: T/T, Western Union
    Syarat pembayaran: Jieun kapang swasta anyar: T / T 100% kapang siap: T / T 50% deposit, kasaimbangan saméméh pangiriman.
    Produk séjén: Cap parfum (tutup; luhur; panutup) / Botol minyak atsiri / Botol diffuser / Jar Lilin / botol Polandia kuku / Kerah & Asesoris, jsb.
    glass perfume bottles-4

    TAHAN BOCOR
    Desain pas pikeun nyegah bocor cairan

    empty perfume bottles-3

    ELEGAN CAP
    Ngajadikeun sakabeh leuwih pikaresepeun

    FINE

    SPRAYER halimun rupa
    Hayu anjeun ngarasa touch hipu

    Sprayers & Collars

    crimp sprayers

    Umum crimp sprayer jeung kerah

    crimp sprayer and nozzle

    Manual crimp sprayer jeung kerah

    screw sprayer and nozzle

    Screw sprayer jeung kerah

    Caps

    ABS+Aluminum cap

    ABS + Caps Aluminium

    perfume bottle Acrylic cap

    Caps akrilik

    perfume bottle wooden cap

    Caps kai

    perfume bottle Zinc Alloy Cap

    Séng Alloy Caps

    Magentic Caps

    Caps Magnét

    perfume bottle Resin cap

    Caps résin

    aluminum cap

    Caps Aluminium

    custom perfume bottle caps

    Hiasan

    perfume bottle decorations

    Percetakan sutra: Tinta + layar (stensil bolong) = percetakan layar, ngarojong percetakan warna.
    Hot Stamping: Ngamanaskeun foil warna sareng ngalebur dina botol.Emas atanapi Sliver populér.
    Decal:Nalika logona seueur teuing warna, anjeun tiasa nerapkeun decals.Decal mangrupikeun jinis substrat dimana téks sareng pola tiasa dicitak, teras ditransferkeun kana permukaan botol.
    Label: Custom stiker waterproof pikeun nempelkeun dina botol, multicolor mungkin.
    Electroplating: Anggo prinsip éléktrolisis pikeun nyebarkeun lapisan logam dina botol.

    Bungkusan & Pangiriman

    delivery&shipping

  • saméméhna:
  • Teras: