Reed Diffuser Botol 200ml Jeung Stopper


  • Bahan:Kaca
  • Ukuran Sprayer:200ml
  • ukuran:93 x 93 x 112 mm
  • Hiasan:Lapisan Warna, Percetakan Layar Sutra, Hot stamping, Decal.atanapi custom sakumaha tungtutan anjeun
  • Pamakéan:seungit imah, minyak atsiri, minyak parfum
  • Kaca diffuser buleud 200ml ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun perumahan diffuser reed batang sareng seungit.

    Éta mangrupikeun tambihan anu saé pikeun sagala rupa diffuser.

    Rincian produk

    Tag produk

    Video Produk

    Reed Diffuser Botol 200ml Stopper
    Binpormasi asic
    Model NO.: RDB-001
    Bahan awak: Kaca
    Volume: 200ml
    Kamampuhan suplai: 100.000 Potongan per Bulan
    warna: Transparan, Amber, Hideung atanapi warna ngaropéa
    Ukuran Botol: 93 x 93 x 112 (mm)
    Wangun Silinder
    Pamakéan Parfum, seungit, minyak atsiri.
    Perlakuan permukaan: Label / Percetakan / Hot Stamping / UV / Lacquering / Decal / Polishing / Frosting, jsb.
    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan

    1.Export kotak packing kalawan partisi
    2. The karton kertas ékspor baku
    3.Pallet pakét
    Sampel Gratis: 1-2 lembar pikeun pamariksaan kualitas.
    Jumlah pesenan minimum: 1.Goods di stock, kuantitas téh negotiable.
    2. Modél standar (kapang siap): 10.000pcs.

     

    3. Jieun kapang swasta anyar: 10.000pcs
    OEM & ODM: 1. Urang bisa nyieun produk nurutkeun pamanggih anjeun.
    Logo custom: 1. Printing atanapi embossed on kapang langsung.
    2. Surface hiasan: Sutra Screen Printing, Hot Stamping, Electroplating, jsb.
    Waktos prosés: 1. Pikeun urutan sampel: 5-10 poé gawé
    2. Pikeun urutan massa: 30-35 poé gawé sanggeus narima deposit teh.
    Pangiriman: 1.Samples / Qty Leutik: Ku DHL, UPS, FedEx, TNT Express, jsb,.
    2. Massa Cargo: Ku Laut / Ku Railway / Ku Udara.
    Métode pamayaran: T / T, Western Union, surat kiridit teu tiasa dicabut
    Syarat pembayaran: Jieun kapang swasta anyar: T / T 100%

    Kapang siap: T / T 50% deposit, kasaimbangan saméméh pangiriman.

    Produk séjén: Cap parfum (tutup; luhur; panutup)/Botol minyak atsiri / Botol diffuser / Jar Lilin/

    Botol ngagosok kuku / Kerah & Asesoris, jsb.

    diffuser bottles glass
    aroma diffuser bottle plug
    empty reed diffuser bottles-2
    decorative diffuser bottles-4

    Awak botol transparan bisa hadé némbongkeun warna fragrance.Stopper bisa mantuan Anjeun nyimpen seungit keur lila.

    perfume diffuser bottle-6

    Botol aromaterapi tiasa dianggo salaku wadah dina waktos anu sami sareng hiasan interior, Tassels mangrupikeun pilihan anu saé pikeun hiasan.

    200ml diffuser bottle-3

    Reed iteuk mangrupa bagian penting tina aromatherapy, kelir primér sarta hideung nu pang populerna.

    Ngolah jero

    glass fragrance diffuser

    Lukisan: Warna custom sakumaha tungtutan anjeun.

    300ml glass diffuser bottles

    Percetakan Sutra: Tinta + layar (stensil bolong) = percetakan layar, ngadukung percetakan 1 warna.

    200ml diffuser bottle

    Label: custom stiker waterproof pikeun nempelkeun dina botol, multicolor mungkin.

    Hot Stamping: Panaskeun foil warna sareng lebur dina botol.Emas atanapi Sliver populér.
    Decal: Nalika logona seueur teuing warna, anjeun tiasa nerapkeun decals.Decal mangrupikeun jinis substrat dimana téks sareng pola tiasa dicitak, teras ditransferkeun kana permukaan botol.

    Patarosan anu sering ditaroskeun

    Kuring mendakan bungkusan anu kuring resep.Kumaha kuring ngamimitian?
    Kirim surélék urang di brent@zeyuanbottle.com atawa gancang eusian Bentuk Kontak jeung salesman ramah bakal ngahontal ka anjeun.
    Abdi henteu tiasa mendakan naon anu kuring milarian dina halaman wéb anjeun.Naon ayeuna?
    Punten hubungi kami pikeun langkung seueur ngeunaan kustomisasi sareng kasempetan hiasan.Urang bisa boga sababaraha item teu ditampilkeun atawa item nu bisa gampang dirobah pikeun ngahontal konsép anjeun.
    Sabaraha biaya hiji item husus?
    Punten hubungi kami supados kami tiasa nyayogikeun kutipan pikeun barang anu anjeun pikahoyong.
    Sabaraha Kuantitas Minimum Order?
    Kuantitas pesenan minimum gumantung kana barang sareng hiasan anu dipilih.Sacara umum, MOQs ngeunaan 10.000pcs.Kami ogé ngagaduhan sababaraha barang dina jumlah anu langkung handap pikeun nyumponan sarat anjeun.
    Naon Lead Times anjeun?
    Waktu kalungguhan dipangaruhan ku sababaraha faktor sapertos tingkat saham, hiasan, sareng pajeulitna.Nelepon kami atanapi ngirim email ka kami ngeunaan naon anu anjeun pilari sareng kami tiasa ngabéréskeun spésifik anjeun.
    Jenis dukungan anu anjeun tiasa nawiskeun ka kuring?
    Tenaga penjualan ahli kami didedikasikeun pikeun damel dina desain, rékayasa, sareng produksi pikeun mastikeun yén bungkusan impian anjeun tiasa janten kanyataan.Urang tiasa muka kapang nurutkeun sarat anjeun sarta hiasan custom.Sapertos percetakan layar, hot stamping, frosting, labél, decal jsb.
    Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas botol?
    Kami gaduh dept QC profésional ngadamel 3 kali tés sateuacan ngadamel produksi bulk.Sareng urang ogé bakal milih sareng mariksa kualitas botol hiji-hiji sateuacan bungkusan.

    Bungkusan & Pangiriman

    delivery&shipping

  • saméméhna:
  • Teras: