Botol Parfum Polandia Kubik 100ml FEA 15


  • Bahan:Kaca
  • Kapasitas:100ml / 3.4oz
  • Tipe Sealing:Crimp beuheung Sprayer
  • Perawatan khusus:Printing layar sutra, Frosting, Warna palapis, Hot stamping, Decal, leungeun Polandia, atawa custom sakumaha paménta customer urang.
  • Item No.:PC107
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video Produk

    Wadah bungkusan dipaké pikeun produk parfum, urang nelepon aranjeunna botol parfum.

    Botol parfum merhatikeun rasa kageulisan kawas parfum.Kaahlian cocog tina bahan anu béda sareng detil bungkusan luar produk ngagambarkeun éstétika desain botol parfum.

    Pasar bungkusan botol parfum ngagaduhan prospek nirkabel.Produk parfum di luar negeri gaduh sajarah anu panjang, sareng sacara alami aya paménta anu kuat pikeun bungkusan botol parfum.Utamana di pasar awéwé, awéwé boga paménta konsumén kuat pikeun parfum.Botol parfum nyadiakeun seungit lila-langgeng pikeun awak manusa.Pasang parfum dina botol parfum, tutup tutupna, teras lebetkeun kana kotak kado anu saé, anu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun kado.Dibandingkeun sareng kalolobaan botol parfum, kami henteu ngan ukur unik dina desain, tapi ogé didamel tina bahan kaca opal kualitas luhur.

    perfume spray bottle-3

    TAHAN BOCOR
    Desain pas pikeun nyegah bocor cairan

    unique perfume bottles-4

    CAP KAYU
    Ngajadikeun sakabeh leuwih Textured

    FINE

    NOZZLE RUPA
    Hayu anjeun ngarasa touch hipu

    Sprayers & Collars

    crimp sprayers

    Umum crimp sprayer jeung kerah

    crimp sprayer and nozzle

    Manual crimp sprayer jeung kerah

    screw sprayer and nozzle

    Screw sprayer jeung kerah

    Caps

    ABS+Aluminum cap

    ABS + Caps Aluminium

    perfume bottle Acrylic cap

    Caps akrilik

    perfume bottle wooden cap

    Caps kai

    perfume bottle Zinc Alloy Cap

    Séng Alloy Caps

    Magentic Caps

    Caps Magnét

    perfume bottle Resin cap

    Caps résin

    aluminum cap

    Caps Aluminium

    custom perfume bottle caps

    Hiasan

    perfume bottle decorations

    Percetakan sutra: Tinta + layar (stensil bolong) = percetakan layar, ngarojong percetakan warna.
    Hot Stamping: Ngamanaskeun foil warna sareng ngalebur dina botol.Emas atanapi Sliver populér.
    Decal:Nalika logona seueur teuing warna, anjeun tiasa nerapkeun decals.Decal mangrupikeun jinis substrat dimana téks sareng pola tiasa dicitak, teras ditransferkeun kana permukaan botol.
    Label: Custom stiker waterproof pikeun nempelkeun dina botol, multicolor mungkin.
    Electroplating: Anggo prinsip éléktrolisis pikeun nyebarkeun lapisan logam dina botol.

    Bungkusan & Pangiriman

    delivery&shipping

  • saméméhna:
  • Teras: