Botol semir kuku kalebet awak botol, tutup botol sareng sikat kuku.Kami ngagaduhan botol ngagosok kuku anu tiasa diaksés dina sababaraha desain. Éta gaduh ukuran sareng bentuk anu béda pikeun anjeun pilih, mimitian ti 3ml-20ml dina sababaraha bentuk.Kami ogé gaduh topi sareng sikat anu cocog.

Éta saé pikeun ngabungkus ulang kreasi semir kuku anjeun nyalira.Wadah kedap hawa ieu ogé tiasa dianggo pikeun nyimpen minyak kutikula sareng lateks cair.Éta tiasa dianggo pikeun nyiptakeun minyak pertumbuhan kuku anjeun, sérum kuku sareng seueur deui.

Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami geuwat sarta kami bakal ngajawab anjeun pas mungkin.

Botol Polandia kuku