Botol Parfum Silinder 50ml Jelas


  • Bahan:Kaca
  • Kapasitas:100ml / 3.4oz
  • Tipe Sealing:Crimp beuheung Sprayer
  • Hiasan:Frosting, Warna Coating, Sutra Screen Printing, Hot stamping, Decal, Hand Polandia, atawa custom sakumaha paménta customer urang.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video Produk

    Item No. RC076
    Ukuran beuheung FEA15
    Bahan Kaca
    Kapasitas (ml) 100
    Perlakuan permukaan Screening Sutra, Labeling, Semprot Palapis, Frosting, Lacquering, UV electroplating, Gradién Semprot Palapis, Hot Stamping, Balukar Husus
    Panutup Cap Haruman (Kayu, Komprési, Surlyn, Résin, Akrilik, Magnét, Plastik, Balukar Husus), Pompa Haruman (Himun Halus, Aluminium, Plastik, Warna Adat, Balukar Husus)
    Wangun Silinder
    Émbaran pesenan
    Sampel: 1-5 PCS pikeun pamariksaan kualitas.
    MOQ: 1. model baku (kapang siap): 10.000pcs.
    2. Jieun kapang swasta anyar: 10.000pcs
    3. Barang di stock, kuantitas tiasa negotiable.
    OEM & ODM: 1. Urang bisa nyieun produk nurutkeun pamanggih anjeun.
    Logo custom: 1. Printing atanapi embossed on kapang langsung.
    2. Surface hiasan: Sutra Screen Printing, Hot Stamping, Electroplating, jsb.
    bungkusan: Standar Ékspor Karton, Usuk atanapi sakumaha Sarat Palanggan.
    Pangiriman: 1.Samples / Qty Leutik: Ku DHL, UPS, FedEx, TNT Express, jsb,.
    2. Massa Cargo: Ku Laut / Ku Railway / Ku Udara.
    Waktos prosés: 1. Pikeun urutan sampel: 5-10 poé gawé
    2. Pikeun urutan massa: 30-35 poé gawé sanggeus narima deposit teh.
    2. Pikeun urutan massa: 30-35 poé gawé sanggeus narima deposit teh.
    Syarat pembayaran: Jieun kapang swasta anyar: T / T 100% kapang siap: T / T 50% deposit, kasaimbangan saméméh pangiriman.
    pamayaran: T/T, Western Union
    leak

    TAHAN BOCOR
    Desain pas pikeun nyegah bocor cairan

    CAP

    BABAK JELAS
    Ngajadikeun sakabeh leuwih basajan

    FINE

    NOZZLE RUPA
    Hayu anjeun ngarasa touch hipu

    Sprayers & Collars

    crimp sprayers

    Umum crimp sprayer jeung kerah

    crimp sprayer and nozzle

    Manual crimp sprayer jeung kerah

    screw sprayer and nozzle

    Screw sprayer jeung kerah

    Caps

    ABS+Aluminum cap

    ABS + Caps Aluminium

    perfume bottle Acrylic cap

    Caps akrilik

    perfume bottle wooden cap

    Caps kai

    perfume bottle Zinc Alloy Cap

    Séng Alloy Caps

    Magentic Caps

    Caps Magnét

    perfume bottle Resin cap

    Caps résin

    aluminum cap

    Caps Aluminium

    custom perfume bottle caps

    Hiasan

    perfume bottle decorations

    Percetakan sutra: Tinta + layar (stensil bolong) = percetakan layar, ngarojong percetakan warna.
    Hot Stamping: Ngamanaskeun foil warna sareng ngalebur dina botol.Emas atanapi Sliver populér.
    Decal:Nalika logona seueur teuing warna, anjeun tiasa nerapkeun decals.Decal mangrupikeun jinis substrat dimana téks sareng pola tiasa dicitak, teras ditransferkeun kana permukaan botol.
    Label: Custom stiker waterproof pikeun nempelkeun dina botol, multicolor mungkin.
    Electroplating: Anggo prinsip éléktrolisis pikeun nyebarkeun lapisan logam dina botol.

    Bungkusan & Pangiriman

    delivery&shipping

  • saméméhna:
  • Teras: