Lilin Jar Kaca 300ml Jeung Awi Tutup


  • Bahan:Kaca
  • Kapasitas:300ml
  • Diaméter luhur:80 mm
  • Diaméter handap:75 mm
  • Item Jangkungna:90 mm
  • Adat :Kapang, urang tiasa muka kapang anyar atanapi ukuran gumantung kana pamundut anjeun..Warna: jelas, frosted,bodas, hideung, Amber, atawa nomer warna panto sagala..Logo: percetakan layar sutra, stamping panas, labél, Decal jeung saterusna.
  • Pamakéan:Rupa-rupa lilin homemade, kadaharan, cai, jsb
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video Produk

    Kendi lilin kaca kami cocog pikeun lilin homemade, kayaning lilin kécap, lilin Votive atawa lilin indung.Pembuluh lilin nyieun katingal mewah tur ngarasakeun.

    wadah lilin kaca bisa nyadiakeun hirup ngaduruk panjang, dibandingkeun bentuk lilin Yankee tradisional, aranjeunna langkung ngeunah jeung kageulisan.

    Jar lilin kaca jelas ieu, urang boga loba desain jeung ukuran pikeun milih.Éta dibungkus saé dina karton ékspor standar, unggal toples ngagaduhan kompartemen, sareng aya cukup ngeusian di sabudeureun éta.Ukuran, logo, sareng warna sadayana tiasa disaluyukeun, sareng kami bakal masihan anjeun kualitas anu saé, harga terjangkau sareng jasa saatos penjualan.

    Jar lilin kaca bisa ngaropéa kana épék béda, kayaning lukisan, percetakan layar sutra, stamping panas, matte, digosok, labél jeung Decal.Anjeun ngan kedah ngirim desain anjeun ka kami, tur urang tiasa ngadamel Rendering pikeun anjeun salaku rujukan.Salaku tambahan, anjeun tiasa milih panutup anu béda pikeun barang anjeun, kami gaduh tutup awi, panutup kai, sareng puncak Tinplate.

    Ngeunaan bungkusan, kami nganggo kantong gelembung hawa pikeun ngabungkus kendi lilin kaca pikeun ngahindarkeun karusakan nalika diangkut.Ngajagi produk dugi ka maksimal sareng ngajantenkeun produk aman dikirimkeun ka konsumén mangrupikeun tujuan urang.

    candle jar wholesale-5
    candle vessel homemade candle-2
    candle jar suppliers-6
    Tinplate cap candle jar

    Nyarankeun Tops

    bamboo lids

    Logo ukiran dina tutup

    Service custom

    glass candle container
    candle jars glass

    Bungkusan & Pangiriman

    delivery&shipping

  • saméméhna:
  • Teras: